Foliekassen / Folietunnels

Folietunnels Gekoppeld
Deze folietunnels zijn onderling koppelbaar door middel van onze specifieke aluminium water afvoergoot waarin een uniek foliespan systeem is geïntegreerd. De tunnels hebben als groot voordeel dat de ruimte optimaal benut kan worden. Hierdoor hebben uw gewassen extra groeiruimte, is er een grotere luchtcirculatie en er is meer werkgemak in de tunnel.

Zowel de ronde als de gotische folietunnels worden toegepast in de gekoppelde vorm. In deze gekoppelde tunnels zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Zo is nok en wand klimaatbeheersing leverbaar in veel variaties, waardoor u de mogelijkheid heeft een aanmerkelijk beter klimaat in de tunnels te realiseren. Vrijwel elke deurvorm is leverbaar. Ook speciaal insectengaas kan op uw eigen specificatie gemaakt en geplaatst worden .  Bovendien heeft de gotische kap het voordeel dat sneeuw minder gemakkelijk op het dek blijft liggen. Jan Bok Montage ontwerpt en fabriceert zelf. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op uw specifieke wensen. U krijgt de meest geschikte tunnel die past bij uw situatie tegen een concurrerende prijs. De tunnels zijn zodanig geconstrueerd dat onze bouwers uw tunnel in zeer korte tijd kunnen plaatsen.

Folietunnels Gotisch dek.
De AVO folietunnels met een Gotisch dek worden geleverd in een standaard breedte van 10,0 en 12,0 meter , in alle door u gewenste lengtes. Uitgevoerd met ronde of rechte zijwanden. De onderbouw bestaat uit een constructie van ovale buis en het dek wordt uitgevoerd met een voor u meest geschikte P E folie

Deze tunnels kenmerken zich door de gotische kapvorm waardoor condenswater beter zal weglopen wat ten goede komt aan het licht in de tunnel. Het Gotisch dek biedt de mogelijkheid de tunnels uit te voeren met een doorlopende enkelzijdige of dubbelzijdige nok luchting waardoor u de mogelijkheid heeft een aanmerkelijk beter klimaat in de tunnel te realiseren. Bovendien heeft de gotische kap het voordeel dat sneeuw minder gemakkelijk op het dek blijft liggen.

Jan Bok Montage ontwerpt en fabriceert zelf. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op uw specifieke wensen. U krijgt de meest geschikte tunnel die past bij uw situatie tegen een concurrerende prijs. De tunnels zijn zodanig geconstrueerd dat onze bouwers uw tunnel in zeer korte tijd kunnen plaatsen.

Folietunnels Rond dek.
De standaard folietunnels Rond dek zijn te leveren in verschillende breedten vanaf 4,5 tot maximaal 12,0 meter, in alle door u gewenste lengtes. Uitgevoerd met ronde of rechte zijwanden. De onderbouw bestaat uit een constructie van ronde of ovale buis en het dek wordt uitgevoerd met een voor u meest geschikte P E folie.

Om de sterkte van bredere tunnels te kunnen garanderen worden de tunnels vanaf 8,0 meter breed uitgevoerd met een constructie die is samengesteld uit ovale buis. Het buisoppervlak dat de folie raakt wordt hiermee kleiner waardoor er meer licht wordt doorgelaten tevens is een ovale buis sterker.

Ook hier ontwerpt en fabriceert Jan Bok Montage zelf. Hierdoor zijn wij in staat in te spelen op uw specifieke wensen. U krijgt de meest geschikte tunnel die past bij uw situatie tegen een concurrerende prijs. De tunnels zijn zodanig geconstrueerd dat u onze producten zelf eenvoudig kunt monteren. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook assisteren of u laat het plaatsen volledig over aan onze deskundige bouwers. Alle folietunnels kunnen uitgevoerd worden met opties door u te specificeren. Opties zoals deuren en zijbeluchting. Ook is het mogelijk de brede tunnels te koppelen.